Same same but different

Idag får ni se mina liftade alster av detta fantastiskt fina kort som jag fick i julas från DT-kollega Malin. Jag nästan dog när det kom och har velat härma så jag har klappat på det länge tills jag kom till skott.

Fick ju naturligtvis börja med att shoppa Bayou Backdrop från Lawn Fawn för att ens göra det… Så är det ju väldigt ofta för mig, jag ser andras alster och shoppar det de använt, sen kan det dröja innan det används men andras fina alster väcker ofta ha-begär hos mig haha 😉

I båda exemplen ni ser från mig idag har jag använt monotryck på gel press från stenciltemat häromsistens till bakgrunder och sedan byggt på med olika stämplar och dies från Lawn Fawn.

Månen är ink blendad med distress oxides och stämplad med Altenews Mini Moon. Även Bayou Backdrop är infärgad med Distress Oxides.

De här seten från Lawn Fawn har jag använt i ovan kort:

Bayou Backdrop die

Puffy Cloud Borders

Mice On Ice

Home For The Holiday (liten gran)

Toboggan Together (stor gran)

Dad+Me (damm och berg)

Här kommer ett helt annat tema fast fortfarande inspirerat av samma kort. Jag har även planer på att göra ett vårlikt med nya möss-setet från Lawn Fawn .

Nedan blir det havstema även är är bakgrunden från stencilutmaningen som jag skrev förut dock extra pimpad med Distress Oxides sprays. För att få lite liv i havet så stansade jag inte bara ut sjögräs med bayou-dien och la även till den överst men havsfärgad. Jag använde även Stitched Hillside Borders till havsbotten både vatten och sand

Koraller, sten och andra växtligheter +småfisken kommer från You Are Sublime (har slarvat bort den större fiskdien i setet…så irriterande…första och enda gången jag använde den..) Manet och sjöstjärna kommer från So Jelly och Bläckfisken från Octopi My Heart. Alla färglagda med alkoholbaserade markers.

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar