Enkla kort för nybörjaren

I början på mars hade jag en grundkurs i kortmakeri och då utgick vi från dessa ganska enkla kort som kan passa en nybörjare – eller någon som gillar ganska ”rena” kort:

Fokus i kursen ligger på att lära sig några grundläggande tekniker kring korttillverkning – t.ex. välja och skära papper, välja stämpeldyna, stämpla, färglägga och stansa ut motiv.

Till korten ovan har jag använt:

Självklart måste man, som nybörjare, inte köpa ALLT på min lista. Jag skulle nog säga att du kommer ganska långt med ett väl utvalt stämpelset, en vattenfast stämpeldyna, lite olika typer av papper och en skärmaskin. Har man sen, som jag, pysslat och gjort kort i över 15 år, då är det nästan oundvikligt att man samlar på sig lite mer, dock… 😉

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar