Rosa till Hanna

I början av januari fyllde allas vår fina DT-Hanna år och jag gjorde ett födelsedagskort till henne i rosa – såklart – med en skrivmaskin, eftersom hon utbildar sig till journalist:

Skrivmaskinen kommer från Lawn Fawns stämpelset You’re just my type och jag har stämplat med Memento Tuxedo black och färglagt med bland annat Altenew artist markers och vit Poscapenna. Texterna kommer från ett annat stämpelset från Lawn Fawn som heter Love Poems. För att göra detta kort har jag också använt mig av följande dies från Lawn Fawn: Reveal Wheel, Reveal Wheel Square Add-on, Reveal Wheen Square Window Add-on och en mall för att underlätta var man ska stämpla texterna: Reveal Wheel Templates: Square.

Till kortet har jag använt rosa, svart och kraft cardstock och till det stämplade har jag använt Neenah Classic cardstock (110lbs). Bokstäverna på kortet är dekorerade med Glossy Accents.

Det är lite pill med Reveal wheel-kort, men jag tycker det är SÅ värt det när det är klart. Interaktiva kort som detta är roliga att göra och (enligt mig i alla fall) roliga att få! 🙂

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar