Shaker card med ballonger och egna presentkort

God afton! Idag tänkte jag fortsätta på månadens tema och visa ett shaker card som jag gjorde med Lawn Fawns Stitched balloon frames (tror de kom med senaste släppet). Det var inte det enklaste att fixa ihop dem omlott så som jag tänkte mig men efter lite svordomar och några funderare så fick jag till det.

Pappret bakom är från ett gammalt Echo Parkblock som jag färglade lite med blå färgpenna på vissa ord/motiv. Ballongerna har jag gjort genom att limma ihop flera lager för att få utrymme för skaket och avslutat med ett lager acetat (fönsterplast) och blått glitter. Skaket består av vanliga paljetter och paljetter som jag skurit ut från silvrigt papper med en die från Mama Elephant som heter Confetti. Jag skar även ut “30” ur samma papper och limmade fast på bakgrunden (gjorde även det med ett par paljetter).

När man köper presentkort på nätet får man oftast bara en kod att skriva ut eller skriva ned och ge till mottagaren, det är ju lite lagom skoj så jag har gjort egna ett par gånger som jag tänkte visa. Jag har utgått från ett vanligt kreditkort när jag måttat pappret och använt en hörnstans för att få rundade hörn. På ena sidan stämplade jag “presentkort” med Concord & 9ths Perfectly penned (jag får nog köpa en färdig stämpel snart) och sedan maskat över innan jag stämplat passande motiv, bakgrundsstämpel eller använt stencil på.

Här har jag använt ett stämpelset från Lawn Fawn som heter Plan on it och sedan färglagt med färgpennor.

Här använde jag en stencil som ser ut som ett kretskort som jag guldembossade och sedan färgade in med Distress Oxide Lucky clover.

Sen har jag gjort två presentkort tidigare med en bakgrund från Hero arts som heter Crafting tools bold print och stämplar från Lawn fawns set Love you a latte. Även här har jag färglagt med färgpennor.

På baksidan av presentkorten finns gott om plats att skriva presentkortets kod, belopp och utgångsdatum om man vill det.

 

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar