All-in eller lagom?!?!

Minimalistiskt eller lagom är tydligen inget för mig…Jag har verkligen problem med att begränsa mig när jag kommer igång med att bygga scener med Lawns Fawns figurer….  Jag kan inte sluta, bara fortsätter och fortsätter och går all-in.  haha haha 🙂

Temat den här månaden är ju interaktiva kort och kortvikningar och det här får väl kvala in som semi-interaktivt iallafall med luckorna som går att öppna.

Jag ville puffa lite för de användningsbara diesen Peekaboo Backdrop och Foursquare Backdrop Portrait.  Det sistnämnda exemplet nedan blev inte interaktivt som planen var från början men jag visar det iallafall 🙂

 

Bakgrunden här är egengjord utifrån DT-kollega Karin aka Pysslots recept som jag härmade förra månaden. Clearembossade stämplar från Dandy Day och sedan infärgat in med vanliga Distress Inks. Jag återanvände två av rutorna som ändå inte skulle synas som bakgrund till luckorna i Peekaboo-kortet.

Jag har använt följande stämplar och dies från Lawn Fawn:

  • Peekaboo Backdrop
  • Foursquare Backdrop Portrait (bakgrund, sol, moln)
  • Fancy Wavy Borders (banners)
  • Puffy Cloud Borders (molnbårder)
  • Grassy Hillside borders (gräs)
  • Stitched Mountain Borders (knappt synbara berg i rutan längst ner till vänster)
  • Dandy Day (möss, blommor, texter)
  • Dad+Me (grästuvor)
  • You Are Sublime (hjärtan)
  • Push Here (text open me på molnet)

 

Jag har även använt papper ur Lawn Fawns 6×6 block Spiffy Speckles och Dandy Day.

 

Flera av seten ovan har jag bett Anna ta hem speciellt till mig, de har nåt år på nacken.  Eftersom vi pysslare vill ha allt nytt som kommer så finns det helt enkelt inte fysisk plats för ”oldies” i butiken 🙂 Maila Anna så tar hon hem till dig med!

Hoppas att du hade riktigt skoj under vår CyperCrop!  Fantastiskt kul att se att så många var sugna på att pyssla och att få se alla era finfina alster! Nu återstår ”bara” röstandet…det brukar bli svårt finns ju så mycket fint att välja bland!

 

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar