Var var jag nu?

Hej allihop!
Vilken fantastisk uppslutning det har varit kring vår CC och våra livesändningar! Wow! Jag har så oerhört mycket inspiration och ideér i huvudet att jag knappt vet var jag ska börja!

Vi kommer fortsätta med lite livsändningar och förmodligen kommer det också komma kurser online. Tettiz körde sin art journaling kurs online för att par veckor sedan och det fungerade över förväntan!
Vi ska utvärdera detta lite men faller det väl ut så kommer även du som befinner dig långt från den fysiska butiken kunna gå Pysslotekets kurser!

Idag bjuder jag på lite bokmärken! Jag frångår vårt månadstema lite denna gång. 😉

Själva tagsen var bara spillbitar från överblivet cardstock. Detta heter Marshmallow och är mycket tjockare än annan cardstock och lämpar sig väl för lite blötare pyssel. Jag klippte till hörnen med en hörnstans och stansade ett hål med en hålpunch från Fiskars.
Banden är ett gammalt vitt lakan som jag slitit i remsor och lagt i blöt i vatten och distress reinkers. Jag provade 4 olika sorters brun men alla blir lite lila i slutänden… 😀

 

Jag började med att ha ut lite av Dina Wakley akrylfärg på mitt craftsheet och spraya på mycket vatten.. jag doppade sedan mina tags för att få en basfärg.
När de torkat  stämplade jag med diverse stämplar från 49&Market, sedan gick jag över med stenciler och modeling paste.
När allt var torrt sprayade jag lite distress oxide spray över i färgen pumic stone.

Jag håller till i en pizzakartong när jag sprayar av den enkla anledningen att jag kladdar ö v e r a l l t annars.. När jag vände på mina tags för att spraya baksidan också (ja noggrannhet är en dygd..) så uppstod något intressant på framsidan.
Det fanns gamla rester av andra färger av oxide i kartongen och de återaktiverades och gav en intressant struktur åt framsidan! Älskar hur det blev! Ser ni de lite gröna ränderna? Det är peeled paint och strukturen från pizzakartongen!

 

Gjorde några mindre i samma stil.  Här stansade jag ut en 1″ cirkel från en gammal bok som jag sedan stansade ett hål i innan jag monterade dem på mina tags. Ger lite mer liv åt det hela.

 

Även här kan man se hur gammal färg återaktiverats och givet ett slitet intryck på framsidan. Här är det iced spruce tror jag.

 

Den här stencilen med bokstäver är Timpans Schoolhouse. En äldre stencil (bland de första faktiskt!) som hittat till mitt hjärta först nu. Alla figurer på tagsen är också Timpans och heter Paperdolls.

 

Ni som var med och förbeställde från Annas stora leverantör väntar tålmodigt, det har tagit dem väääldigt lång tid att skicka men nu ska det vara skickat och förhoppningsvis landar det i butiken idag eller i morgon!

 

 

Det var allt från mig för idag. Om du planerar att besöka butiken, glöm inte kontrollera öppettiderna längst ner på www.pyssloteket.se så du inte råkar stå framför en låst dörr!
Webbshopen är däremot alltid öppen och Anna skickar snabbare än blixten!

Ta hand om varandra och håll avstånd! Vill du ha umgänge och sällskap så besök vår grupp på Facebook!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar