En drake? En drake!

En drake? En drake! Jag svär, jag såg en drake! Jo, när jag skulle skriva detta blogginlägg så poppade en sång från Peter och draken Elliott in i mitt huvud. Jag tror jag hade den på kassettband och bok när jag var liten, ni vet, sån där som plingar eller piper när det är dags att vända blad? Nå, det var drakar vi skulle prata om, inte nostalgi från barndomen. 🙂

Alltså, dessa drakstämplar har fått en liten renässans hos mig – Mama Elephant har ett par set med söta drakar, dessa heter Me and my dragon. På dagens kort har jag färglagt med alkoholbaserade pennor, likt Altenew artist markers, och vit Uni-ball Signo broad.

Draken kommer från stämpelsetet ”Me and my dragon” och texten från ”Dragon Wishes” – båda från Mama Elephant. Texten är stämplad med Versamark i min Misti, sen embossad med Rangers embossingpulver Super fine black. Bakgrunden är gjord med en embossfolder i min Big shot. Jag har använt kraft och svart cardstock, plus Anita’s färdiga kortbaser i storleken 10,5 x 21 cm.

Pyssla lugnt!

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar