Kul med kort och tags

Hoppsan hejsan – jag hade visst MYCKET att visa upp idag, så jag fortsätter med ett kort och några tags:


Den underbara sjöhästen från Katzelkraft (Seahorse), Snarky stickers från Tim Holtz, akvarellfärger och vit PoscapennaMotivet är stämplat på akvarellpapper, sen har jag fyllt en pensel med myyycket färg, lagt på pappret nära sjöhästen och sprayat med vatten för att få det att flyta ut.

Ännu fler underbara stämplar från Katzelkraft, stämpelsetet heter Les Humanoides. Här har jag använt Dina Wakleys akrylfärger, både till bakgrund och stänk. Stencil med randigt mönster från Tim Holtz – Stripes – och en Snarky sticker. Bakgrunden har jag gjort med blöt pensel i akrylfärg för att få den att rinna ut riktigt ordentligt.

Stämpel från Dina Wakleys set Silhouetted Women, stenciler från Tim Holtz (Faded dots och Doodle art 1), Dina Wakleys akrylfärg, Distress ink Black soot och ink blending tool.

Seahorse från Katzelkraft igen, tillsammans med Dina Wakleys akrylfärger, vatten, stencilerna School house och Bubbles från Tim Holtz, vit Poscapenna och svart Fineliner. Motivet är stämplat med Archival ink – jet black.

Otroligt kul att leka med tags – det kändes lite otvunget och kravlöst – superskoj!! Sen vad jag ska göra med dem, det är en helt annan fråga… 😉

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar