Weirdo.

ÄLSKAR weirdostämplarna från Katzelkraft! Ja jag kallar dem så.. alla dessa bisarra och underbara djur och människor. Stämplar som kan passa till det mesta beroende på vad för text man använder till! LÖÖÖV!
Idag bjussar jag på ett grattiskort med stämplar från Katzelkrafts Les Humanoïdes.

Jag började med att stansa ut en rektangel med en stitched rectangle die från Lawn Fawn på Canson akvarellpapper.
Jag ink-smooshade sedan med distress oxide Iced Spruce.
Stämpelmotivet stämplade jag med Versafine Onyx Black på akvarellpapper och färglade med akvarellfärg från Altenew! Jag köpte deras 24-pack med akvareller som jag tycker håller en mycket hög kvalitet och som jag är mycket nöjd med såhär långt!

 

Med stencilen Number Jumble från Darkroom Door, som jag förbeställt, la jag sedan på Nuvo Glimmer Paste – Moonstone.
Som avslutning skvätte jag lite distress oxide över pappret. Denna gången med färgen Vintage Photo.

 

Jag gillar att färglägga med akvareller. Oavsett om man gör det pillernoga eller bara slarvigt så gillar jag hur resultatet blir!
Texten kommer från Dylusions Bigger Back Chat Set 2. Älskar sarkastiska texter! 😀

Hoppas ni har det bra ute i landet!
Om du har planer på att besöka butiken så glömt inte att kolla av öppettiderna innan så du slipper mötas av en låst dörr!
Är du inte medlem i vår facebookgrupp så rekommenderar jag den varmt! Där händer det massor!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar