Reveal wheel och en ”haul”

När Lawn Fawns interaktiva die Reveal wheel kom så kände jag att ”nä, den där kan jag hoppa över”…. ända tills jag såg deras nya release nu i maj. I ett av de nya seten så finns det en bil med två björnar som man kan animera med hjälp av just reveal wheel. Helt plötsligt så blev det bara till att krypa till korset och införskaffa denna die. Nu visade det sig att den var himla rolig, speciellt med tanke på att Lawn Fawn har kommit ut med ytterligare tillbehör som gör den VÄLDIGT enkel att jobba med. Från början så var man tvungen att fixa, dona och mäta för att få stämplarna på hjulet på rätt ställe. Sedan de kom ut med sina ”templates”, stenciler som visar var man ska stämpla, så blev det en helt annan grej.

Nedan så visar jag mina första 3 experiment med denna die, och mer lär det bli.

Jag har byggt tre olika scener med en mängd med olika stämpelset. Nedan så har jag använt mig av mönsterpapper från Lawn Fawns Dandy day 6×6 block. Träden är från Tree before n’ Afters. De söta djuren är från Say what? Pets och hjärtana är från Stud puffin. Stämplarna på själva reveal är samma på alla kort och kommer från Tiny Tags Sayings och Tiny Tags Sayings: Birthday.

Här har jag använt mönsterpapper från Doodlebug, Wavy sayings och Wavy banners, en av de söta elefanterna från Mama Elephants Fly with me samt Lawn Fawns Puffy cloud border.

På det sista kortet har jag använt Wavy sayings och Wavy banner samt stämpelsetet A little sparkle från Lawn Fawn. Även här finns också Puffy cloud borders. Jag har använt en limpenna (Zig 2way glue pen) och Lawn Fawns Chunky glitter för att få lite extra glitter på molnen.

Även jag har nu joinat gänget med att göra video. I Pysslotekets Facebook-grupp så ligger min första video uppe vilket är ett ”haul” (en rejäl shoppingrunda) där jag visar mina senaste inköp samt även dessa korten ovan. Är du inte redan medlem i Pysslotekets Facebook-grupp så rekommenderar jag det varmt. Det är där det händer. Senaste veckorna har varit fyllda med Lives, demos och inspiration i mängder.

Om du tänkt besöka butiken så glöm inte att kolla öppettiderna eftersom de är lite annorlunda i dessa tider, det står alltid längst ned på hemsidan. Webbshoppen är som vanligt öppen 24/7.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar