Färgglada bakgrunder med vattenfärger

Halloj!

Idag har jag lite olika kort att bjuda på som har en sak gemensamt; bakgrunden har stämplats och embossats med vitt (Hero Arts) eller kopparfärgat (Wow!) embossingpulver för att sedan färgläggas/målas med vattenfärger. Jag har använt vattenfärger från Altenew på alla utom två som jag tror kanske är gjorda med Primas Watercolor confections.

Båda dessa gjorde jag bakgrunderna till för länge sedan och de har väntat på rätt tillfälle att bli färdiga kort. Tillfället var visst nu och jag har använt orddies från Mama Elephant, fjärilar från MFT samt texter från Hero Arts och Lawn Fawn. Även ramen kommer från Lawn Fawn och jag har limmat ihop ett par stycken för att få lite höjd på den.

Dessa tre har texter från Tim Holtz (Small talk och eller Chitchat), Nuvo drops och blommor från Altenews set Sweetest peas. Bakgrundsstämplarna kommer från Hero Arts respektive MFT.

Jag har gjort ett gäng kort i samma stil med andra färgkombinationer, här kan man verkligen massproducera och variera. Momenten kan dessutom delas upp och göras lite i taget när man har tid och lust! Tips: skär ut motiven omålade och embossa bakgrunderna i förväg så kan du ta med dem och vattenfärger för att färglägga utomhus eller på resan.

Nu ska jag desperat leta reda på lite svalka innan jag smälter bort helt, puh!

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar