Läcker effekt med vit stämpelfärg genom stenciler

Ibland får man lite wow-känsla av det man skapar. För mig, som ofrivilligt lyder under den svenska jantelagen, brukar det vara som en utanför-kroppen-upplevelse, som om någon annan än jag, eller rent av produkterna själva trollat till det lite. ?Typ så blev det denna gång.

Jag har visserligen gjort den här tekniken förut, men sällan har den väl blivit så effektfull som tillsammans med den guldembossade elefanten från Katzelkraft och de pigmentstarka kritorna. Och Hero Arts pigmentstarka stämpeldyna gör verkligen jobbet. Längst ner i inlägget hittar du länkar till materialet jag använt.

Jag gjorde ett litet Youtube-klipp för att visa hur jag gjorde:

Så här blev det färdiga motivet. Redo att bli ett kort vilken dag som helst när någon behöver ett glammigt firande!

Materiallista:

  • Dina Wakley Scribble Sticks (kritor) brukar finnas i butiken men är just nu slut. Skicka ett mejl till anna@pyssloteket.se för beställning.
  • Wow embossingdyna som jag använde är just nu slut, beställ av Anna eller kika på andra märken på embossingdynor här.
  • Wow embossingpulver (jag har använt Metallic Gold Rich Super Fine och pulvret på slutet är Colour Blend Perissa)
  • TCW Stencil Peacock Feathers
  • Hero Arts Pigment Ink Unicorn White (även den slut just nu, Coronaläget har gjort det svårt att få leveranserna som vanligt till butiken – men hör av dig till Anna så kan hon lämna besked om nästa leverans eller om du vill förbeställa ditt exemplar).
  • Katzelkraft stämpel Elephant BOHO

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar