Färgglatt dopkort

Ibland får jag beställningar på kort av släkt och vänner – denna gången var det ett dopkort som skulle göras till en liten tjej. Jag har inga klassiska dopstämplar, så jag körde på efter eget huvud och plockade fram de otroligt söta djuren från Mama Elephants stämpelset Stackable Cuties och då blev det så här:

De här stämplarna är så söta att jag får tandvärk!! Jätteroliga att färglägga – jag har använt mina alkoholbaserade markers, bland annat Altenew artist markers, Fineliner och Poscapennor i vitt och guld (se vingar och horn på den lilla enhörningen). Eftersom det var många små rackare så tog jag fram dies och stansade ut dem. Ballongerna kommer från samma stämpelset, men dem stämplade jag med Altenews stämpeldynor. Banderollstämpeln är en gammal, gammal stämpel som jag tyvärr inte minns märket på. Några enamel dots fick vara min ”final touch” på detta kort.

Beställaren nöjd – jag nöjd!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar