Kort till doktor’n

Idag fyller en av våra designteamsmedlemmar år – nämligen Caroline! Grattis på din dag – jag hoppas kortet har kommit fram, annars ser det ut så här:

Den söta elefanten och ballongerna kommer från Mama Elephants set Stackable Cuties. Jag har också köpt till dies så att jag ska slippa klippa ut alla dessa sötnosar för hand – lite lat är jag allt. 😉 Elefanten är färglagd med markers och vit Poscapenna och monterad på 3D-kuddar (mina favoriter är de från Scrapbook adhesive eftersom de finns i stora och små storlekar). Ballongerna är stämplade med Altenews stämpeldynor – setet heter Shades of Purple – två monterade på 3D-kuddar och en limmad med Lawn Fawns glue tube. Snörena till ballongerna har jag ritat dit med en Finelinerpenna – storlek 0,2 (min favorit).

Bakgrunden då, hur har jag gjort den? Jo, jag har tagit en av mina färdigskurna ”paneler” i Neenah cardstock (jag använder den tjockare varianten – 110lbs), stenciler och Distress oxides och gjort en bakgrund med ink blending tool. Cirkeln är en stencil från Darkroom door som jag förbeställde tidigare i våras, så den finns inte i butiken, men jag har sett att My Favorite Things har liknande stenciler med cirklar, ovaler, fyrkanter osv. Den andra stencilen jag har använt är en av Tim Holtz layering stencils och den heter Blossom.

Textstämpeln med födelsedagstema kommer från ett set från My favorite things som heter Anything but basic birthday wishes.

Som bas för mitt kort använder jag de färdiga korten från Anita’s – och det råkar faktiskt vara 20% rabatt på alla kortbaser till och med ikväll kl 23:59 – så om du behöver fylla på lagret så är det dags att passa på!

Jag vet att det är mycket som är slut i butiken just nu, men håller tummarna för att det ska fungera bättre med leveranser från USA framöver så att Anna snart kan få lite mer välfyllda hyllor! Skulle det vara så att du villhöver något som inte finns i lager så går det jättebra att maila till anna@pyssloteket.se och skicka gärna med en länk till det du vill förbeställa.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar