En liten superhjältinna i natten

Halloj! Idag tänkte jag visa ett kort jag gjort med saker från lite olika tillverkare, en ganska blandad kompott!

Himlen är gjord med svart cardstock och Distress oxide i en gul ton, jag minns inte exakt vilken men kanske mustard seed eller liknande. Oxider syns ju även på mörkt papper till skillnad från vanliga distresser så jag drog nytta av det och färgade in lite gult mot botten för att likna stadsljus Vissa färger syns kanske mer eller mindre på mörkt papper, testa på en spillbit om du är osäker. Efter att det torkat skvätte jag på lite skimrande vattenfärg från Gansai Tambis Starry colors, det är verkligen superfina färger och bra skimmer!

Ovanpå min himmel la jag sedan vit cardstock där jag först använt en die från Hero Arts som heter Cloudy Moon (DI567) och den skär ut som ett fönster med dessa fantastiska moln. De ser lite fantasi/sagolika ut tycker jag. Tänker lite på Aladdin när jag ser dem, vet verkligen inte varför!

Molnens kanter har jag dekorerat med Stickles i färgen star dust.

Stämplarna kommer båda två från Mama Elephants set Tiny heroes och flickan är färglagd med alkoholbaserade markers men “super duper” har jag fyllt i med Wink of stella i guld.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar