Härliga Bakgrunder

Bakgrundsstämplar är ett verktyg redo att bli ett litet konstverk! Att användas som bakgrundsmönster till kort eller tags, att färglägga med markers eller vattenfärg, där är de, fantastiska motiv med så många användningsområden. Det är så underbart att hitta färdiga fina motiv som är redo att stämplas upp och färgläggas! Det finns så många fina i butiken, och här är några av mina favoriter från tillverkaren Hero Arts:

Hero Arts – Background Stamp – Venetian Neighborhood

”Venetian Neighborhood”, vilken fantastisk liten bakgrundsscen! Älskar alla detaljer, de olika fönstren och tvätten som hänger på tork. Sedan är jag också svag för Italien så den här talade till mig vid första ögonkastet. Tänk vad många olika färgkombinationer man kan leka med!

 

Hero Arts – Background Stamp – Cobblestone

Cobblestone”, vilket coolt mönster! Tänk att embossa detta rutnät och färglägga som en gatuscen eller kanske ett gammalt kyrkfönster?

Hero Arts – Background Stamp – Koi Pond

Koi Pond”, hur vacker är inte denna stämpel? Jag som älskar akvarellfärg kunde ju inte låta bli denna! Man kan förstås färglägga denna i all oändlighet med olika färger och tekniker, och sedan använda till ett kort, en tag eller kanske bara rama in?

Jag stämplade med en svart, vattenfast stämpeldyna från Altenew, och valde att färglägga med ett set vattenfärger från Altenew, samt Starry Colors i guld från Gansai Tambi.

För att få färgerna att flyta ut lite sprejade jag öven med en Sheer Shimmer Spray från Imagine Crafts. Jag duttade extra färg här och där medan pappret var fuktigt för att ge mer effekt.

Så här blev alstret efter att det torkat! Redo att användas till precis vad jag vill! Har ni testat några roliga bakgrundsstämplar på sistonde? Vad använder ni era bakgrundstämplar till?

Inläggsförfattare: Jennie

Multipysslare sedan jag var liten tösabit, och har jag bara papper, penna, sax och lim i väskan så är jag lycklig! Älskar scrapbooking, kortmakeri, art journaling, att måla i akvarell och akrylfärg, och som så många andra i designteamet är jag även en crazy cat lady, I can't help it! Kan ofta nörda ner mig i en viss teknik eller specifika märken i perioder, men gillar att variera mig och testa nya saker. Det bästa som finns är bra pennor, fina papper och anteckningsböcker, och finner mycket inspiration i mina vänners kreativitet. Till vardags jobbar jag som handläggare på en myndighet, men under min fritid är skapandet det som gör att mitt hjärta klappar!

Lämna ett svar