Hoo?

För ett litet tag sen gjorde jag en haul (d.v.s. jag visade upp senaste tidens shopping) i Pysslotekets facebookgrupp, bland annat min senaste förbeställning från My Favourite things: Halloween Hoo, Ghoulish greetings , Sassy pants – Spooktacular och stencilen Rolling cloud. Nu har det hunnit bli några kort av dem också så nu kommer en liten parad av halloweenkort!

På kort nummer ett har jag gjort ett slarvigt tryck med min bakgrundsstämpel genom att dutta bort en del av färgen på stämpeln innan jag tryckte. Det fick torka i lugn och ro och färgades därefter in med Distress inks. För att få ett lite mer fokuserat blickfång så valde jag att rita en ram runt om med svart penna.

På kort nummer två började jag med att embossa bakgrundstexten med clear över hela kortbasen. Sen använda jag stencilen Rectangle Extraordinaire för att kunna färga in en avgränsad yta, även här med vanliga Distress inks.

Därefter gick jag över på slimlineformatet, dvs kort som är 3,5*8,5 inches. Jag började kort nummer tre med att embossa texterna på ett ljusgrått (crazy, va?!) cardstock och sen gjorde jag bakgrunden med blå & lila Distress inks och den nya stencilen. Som avslutning stämplade jag bakgrundsstämpeln med vit pigment ink över det hela innan jag monterade dit motiven.

Till det fjärde och sista kortet har jag också börjat med den stora textstämpeln, här embossad på kortbasen. Därefter gick jag över med grå Distress inks och Rolling cloudsstencilen. Dien som ser ut som en filmremsa kommer från Mama Elephants ”Slim film city”, bokstäverna är MFTs ”Little letters” – ett alfa i mycket behändigt format.

Det var allt från mig idag men jag håller det inte för otroligt att jag hinner med ett Halloweeninlägg till innan den säsongen är slut.

Du har väl sett att vårt kursutbud för hösten fyllts på? Alla kurser som hittills lagts upp kommer att gå av stapeln on-line, d.v.s. alla kan delta oavsett var man bor så länge man har tillgång till dator, surfplatta eller mobil. Bra va? Kursplats köper du här i webbshoppen och i skrivande stund finns platser kvar.  

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar