Inspiration från 70-talet

Uppvuxen på 70-talet, med allt var det innebar, var jag snabb att inspireras av Gunillas härliga mood board. Jag gjorde en sida i min Dina Wakley media journal – Blue edition och fastnade i färgerna orange och turkos:

Jag tänkte att när jag tittar tillbaka på 70-talet var det lite weird, lite konstigt, med sina märkliga barnprogram och sitt mode – men jag är ju lite weird och konstig, så det här temat passar ju perfekt! 😀

Till bakgrunden har jag använt Dina Wakleys paints, sen har jag klottrat ansiktet med en svart Scribble stick och dragit med en blöt pensel på det jag klottrat. Jag har torkat mellan de olika lagren med min embossingfön från Wow! och sen fyllt i här och där och skrivit med vit och svart Poscapenna. Textstämpeln ”It’s weird not to be weird” kommer från ett av Dina Wakleys stämpelset som heter ”Weird is good”. Det finns inte i butiken, men kan förbeställas genom att maila Anna på anna@pyssloteket.se.

Slutligen har jag använt en mini ink blending tool och lagt på vit akrylfärg genom en stencil med prickar från Tim Holtz, stänkt med lite gloss spray i färgen Cheddar och slutligen stänkt med svart och guld (vattenfärg).

Konstiga 70-talshälsningar & pyssla lugnt!
/ Tettiz, född 1972

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar