Tag i art journal

För ett par veckor sen hade jag en live där jag gjorde en tag – den har jag nu dekorerat en sida i min blåa Dina Wakley media journal med:

Som ni ser har jag använt en av sidorna med juteväv – jag har varit lite velig och inte vetat riktigt hur jag ska göra på tygsidorna, men nu fick jag en idé (jag har tittat mycket på Dina Wakleys lives på Facebook) och skred till verket. Till bakgrunden använde jag en stencil som heter What we do från Ranger/Dina Wakley och gloss spray i färgen Eggplant. Eftersom juteväven är rätt gles så lade jag ett kladdpapper under så att jag inte skulle förstöra sidan bakom. När gloss sprayen torkat häftade jag fast en bit tissue paper som jag färgat in med gloss sprays och tagen med min Tim Holtz Tiny attacher. Bigger back chat stickers från Dylusions limmade jag fast med lite gel medium, för att vara säker på att de sitter fast ordentligt.

Ta-daaaa! 😀

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

2 reaktioner på ”Tag i art journal

Lämna ett svar