Peas on earth

Jag ska erkänna att det här var det enda setet i det här släppet från Lawn Fawn som jag blev sådär omedelbart förälskad i! Det har inte hindrat mig från att köpa fler… men ja ni fattar..

Peas on earth. Jag älskar puns! Idag bjuder jag på några superenkla julkort!

Jag började med en kortbas som är ca 10×10 cm från Anitas. Jag la sedan på distress oxide ices spruce genom en ministencil från KaiserCraft som heter World Map. Vad kunde ha passat bättre till Peas _on earth_… När det torkat tog jag en palettkniv och la på lite Nuvo Shimmer Paste på samma ställe så det ser lite kallt och frostigt ut!

Jag valde att stämpla mina söta ärtor på akvarellpapper med archival ink som är vattenfast och sedan färglägga dem med vattenfärger. Jag köpte inga dies till för klippa ärtor är ju lätt?? Not. Jag har köpt dies nu…

Precis samma teknik som ovan men istället för att lägga shimmer paste genom stencilen valde jag att spraya Shimmer Spritz Frost över hela bakgrunden. Ärtorna och texten monterade jag med hjälp av 3d-kuddar.

Älskar den tydliga effekten av shimmer spritz! Klart favorit! Jag har både Sparkle och Frost, kanske måste köpa Guld också?
Texten på den svarta cardstockremsan är embossat med vitt pulver!

 

Ett likadan kort till fast här använde jag Salty ocean istället för Iced Spruce.

Har ni kommit igång med julkorten?

 

 

Ha det nu fint allihop! Vi ses väl i Pysslotekets facebookgrupp?

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar