Bling med extra allt!

Idag blir det glittrigt så det förslår! Barnen har varit bjudna på massa kalas och önskemålet har varit tydligt – glitter!
Ni som känner mig vet att jag har en mindre fobi för lösglitter och får direkta kväljningar av glitterfoamen som Anna säljer i butiken, be mig inte förklara varför för det kan jag inte.>
Däremot går det bra med embossat glitter och glitter cardstock från american crafts. Logiskt? Nej.

Bjussar på tre olika kort idag där jag använt mig av infinitydies från Hero arts för att skapa en tunn ram/inlägg i mina kort. Jag ska förklara närmare!

Den här bakgrundsstämplen kommer från en egen hemlig stash, tyvärr inget Anna kan få hem. Jag började med att stämpla motivet med en embossing/watermarkdyna på akvarellpapper och embossade sedan med pulver i silver. Jag färglade sedan med akvarellfärger från Altenew!
Jag placerade sedan två rektangulära dies tillsammans och fäste dem med washitejp. Jag stansar alltså ut en del av mitt färglagda motiv. Utan att ta isär mina dies stansar jag sedan ut en bit i glittrig cardstock som jag ersätter den saknade biten med.
Birthday stansade jag ut i samma glittercardstock och sedan monterade jag allt på en kortbas från Anitas.

Birthday dien är supergammal och jag vågar inte svära på var den kommer ifrån men jag troooor mft. ”Happy” kommer från MFT´s set Lucky dog.

Här har jag gjort precis samma sak. Den här bakgrundsstämplen kommer från MFT och heter Poppies Background. Happy Birthday är hela texten från Lucky dog, inte bara ”happy”. =)

 

Texten ”Aurora” är en alfabetdie från LawnFawn som jag bad Anna ta hem. Den är lite äldre och jag vet inte riktigt hur jag missat det innan? Den heter Finley´s ABC´s.
Bakom både bokstäverna i Aurora och Birthday ovan har jag stansat ut i foam också för att få lite dimension. Jag gillar att fästa antingen cardstock eller foam på dubbelhäftande tejp så blir det busenkelt att montera ihop dem sen och man slipper kladda med lim.

Samma alfabet här! Här valde jag istället att göra bakgrunden med Nuvo Shimmer Powder, den här är ny och heter Jade Fountain. Fjädrarna är från ett gammalt 49andMarket stämpelset och jag ambossade i guld innan jag färglade med akvareller.

Glittrigt så det förslår! Känns som ett passade inlägg idag när man ser regnet ösa ner utanför!

Hoppas ni inspirerats lite! Fram till kl 15 idag kan man förbeställa från LawnFawn, så vill du t.ex. ha det här alfabetet maila Anna anna@pyssloteket.se före kl 15.

 

Glöm inte kolla in öppettiderna innan du besöker butiken! Lördag den 31/10 är det stängt pga röd dag. Webbshopen är alltid öppen!

Missa inte heller vår cybercrop som äger rum 24/10-15/11! Välkommen in i vår grupp på Facebook där allt kommer ske!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar