Ett hösthej

För ett tag sedan så fick jag hem en förbeställning från Pink Fresh Studio (är det något speciellt du söker kan du alltid maila Anna och fråga om hon kan ta hem det), en supersnygg Hello-die med skugga som jag verkligen ville använda för dagens inlägg. Med tanke på oktobers mood board så valde jag att köra på löv i färgerna rosa till lila.

Jag började med att ink blenda ett stort papper med Distress Oxides från ljust rosa till mörkt lila med färgerna Spun Sugar, Picked raspberry, Wilted Violet och Dusty Concord. Sedan använde jag löv-dies från Lawn Fawn och skar ut så många som jag fick plats med på mitt papper. Jag fick en hel hög med löv som visade sig räcka till två kort.

Jag gjorde en bakgrund med hjälp av en die från Lawn Fawn och skvätte sedan lite guldfärg på den, Gansai Tambi Starry Colors, en riktigt krämig underbar vattenfärg. Jag placerade sedan mina löv utmed panelen i någorlunda färgordning från ljust till mörkt. Jag låter vissa av löven sticka ut på sidorna och klipper sedan av överhänget vilket gör att panelen ser mer balanserad ut. För ordet ”hello” så skar jag ut skuggan i svart cardstock och ordet i guldglitterpapper från American Crafts, färgen Caramel.

Jag avslutade med att fästa en mängd guldpaljetter över hela kortet med lite lim från Lawn Fawns glue tube.

Jag gjorde även en variant i svart. Även denna panel fick guldstänk på sig med Gansai Tambi Starry Colors vattenfärg. Här skar jag även ut en ram i guldglitterpappret med en die från My Favorite Things som heter Stitched Rectangle Scallop Edge Frames.

Här satte jag ramen lite på sniskan och monterade löven i motsatta hörn. Jag har använt Lawn Fawns glue tube för att limma. Hello-skuggan är här utskuret ur guldglitterpappret och själva ordet ur vit cardstock som jag monterat i flera lager.

Jag avslutade med lite paljetter i rosa, lila och guld för det där extra blinget.

Använda produkter:

  • Dies: Lawn Fawn Stitched leaves, My Favorite Things Stitched Scalloped Rectangle Edge Frames, Pink Fresh Studios Hello die.
  • Distress Oxide: Spun Sugar, Picked raspberry, Wilted violet och Dusty Concord
  • Vattenfärg: Gansai Tambi Starry Colors
  • Glitterpapper: American Crafts POW Caramel
  • Paljetter
  • Lim: Lawn Fawn glue tube

Glöm nu inte att Pysslotekets cybercrop har kört igång. Utmaningarna läser du om i Facebook-gruppen under ”Album” och där lägger du även upp en bild på ditt/dina alster.

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar