This is what family looks like – layout

Hej allihop! Då är vi vid den tiden på året när allting annat stannar upp för några veckor. Pysslotekets cybercrop är live!

Höstens nya grej i bloggen är våra moodboards och skisser vi hämtar inspiration från. I den andan har Gunilla/Babsan skapat en utmaning, en helt underbar moodboard och tillika skiss.

Jag valde att göra en scrapbooking layout där färgerna i moodboarden och skissen låg bakom min inspiration.

Layouten är A4, är så fast i rektangulära format. I bakgrunden har jag skapat en mönster av ett par gamla godingar, Distress ink Walnut Stain och stencilen Chevron. Sedan har jag varvat mönsterpapper, tyg, gamla boksidor, symönster och Tim Holtz Salvaged Tags.

Som matta till fotot har jag använt chipboard  och vitt tissue paper. Som titel valde jag en textsticker från Tim Holtz Idea-Ology.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar