Blue Christmas – kort

Hej allihop! Då var gråa november här, den perfekta pysselmånaden. Här i bloggen är färgen dock blå, tack vare Karins/Pyzzlots sköna Moodboard.

Med inspiration i färgerna i moodboarden och stämpelsetet Joyous Holidays från My Favorite Things skapade jag några monokromatiska julkort. Jag valde att utgå från de små tillbehörsstämplarna i setet för att skapa egna mönsterpapper.

 

Här har jag stämplat polkagriskäppar och paket och sedan färgat in papperet genom att smoosha Distress Oxides. Tomten är från samma stämpelset och färglagd med Polychromos. Husen är en die från Lawn Fawn, Village border.

Här är en liknande bakgrund fast med vinterfåglar och järnek. Distress Oxiden har jag rollat på med en brayer för att skapa en bakgrund till bokstäverna,  Impact Alphabet från Die-namics/My Favorite Things.

På det sista kortet har jag embossat de små snöflingorna på vitt tissue paper. Sedan sprayade jag Dina Wakley Medias Gloss sprays  i färgerna Night och Marine på undersidan. De gulliga renarna är som de andra stämplarna från samma set, Joyous Holidays från MFT. De är uppstämplade på kraft-papper och färglagda med Polychromos. Texten är från hänglar&Wings.

Brukar du använda de små tillbehörsstämplarna? Visa oss genom att tagga oss, #pyssloteket,  på Instagram eller genom att lägga in foton i vår Snick-snacktråd i Facebookgruppen.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar