Granar och stjärnor

Jag må vara en grinch, men min julkortsproduktionen är ymnig och i dagens inlägg visar jag några ur årets skörd:

 

Granarna kommer från ett gammalt Tim Holtz-set som heter Christmas Blueprint – finns inte inne i butik, men maila Anna så kan hon säkert beställa hem, om du är sugen såklart!

Bakgrunden är gjord med ink smooshing-teknik och Distress Oxides i gröna toner, sen har jag stämplat granarna med samma gröna toner, fyllt i med distress ink re-inker-färg och pensel och sedan stänkt över motivet/panelen med Gansai Tambis Starry Color. Texterna från Rox stamps är utstansade i foil- och glitter cardstock i guld för att matcha guldstänket. Ram ritade med Fineliner och sen har jag satt fast på en matta med svart cardstock innan jag monterat allt på en kortbas från Anita’s.

Ett ganska snabbt kort gjort på Neenah cardstock, ink blending med blåa nyanser Distress ink och ink blending tool, Dina Wakleys akrylfärg (färg: Gilt) genom en stencil med stjärnor. Som pricken över i:et så har jag även här stänkt med Gansai Tambis Starry Color – jag älskar verkligen dessa krämiga och pigmentrika akvarellfärger!!

Detta kort är inspirerat av min DT-kollega Pyzzlot Karins mood board för november månad.

Hur går det med era julkort? Börjar ni bli klara eller har ni precis börjat?

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar