Inte som man tänkt

Ibland blir ett inte som man tänkt. Min plan för dagens inlägg var att ha jättejulmysiga kort inspirerade av DT-Therese fina mood board. Men icke. Jag råkade komma hem med lite saker från ”nya i butiken”-märket Visible image så nu blir det inga julkort idag.

Den här blomman vet jag blev en favorit hos många, inte bara hos mig. ”Creative chaos” heter setet. Jag har använt Altenews watercolor brush markers till färgläggningen och distress ink till bakgrunden, bland annat nya favoritfärgen Crackling campfire.

Till nästa kort blev det mycket embossing. Först en bakgrundsstämpel från MFT och sen den stora fjärilen från ”Live life now”. Ingen färgläggning för ovanlighetens skull utan Nuvo shimmer powder i tre olika nyanser fick stå för färgen i bakgrunden.

Sist ut är stencilen ”Mad here” med Alice i Underlandet-tema. Tycker egentligen att den är för stor för ett kort men till t ex en art journal passar den säkert jättebra. Kombinerade den med en trio knäppgökar från Katzelkraft, de är sinnebilden för mad, tror jag. 🙂 Även här är det distress ink och en av de gröna nyanserna är Rustic wilderness, riktigt snygg ton i den.

Nu återstår att se om det blir julmys i mitt nästa inlägg eller om jag hittar ytterligare nyheter att leka med. Till dess, julmys lugnt!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar