Med önskan om en fin Lucia

Vad är bättre på Luciadagen än att visa några kort inspirerade av DT-Thereses mood board för december? Eventuellt mina nybakade lussebullar, men vem har sagt att det inte går att kombinera? 😉 Jag inspirerades av värmen, ljuset, myset – vilket kanske märks i mina alster.

Det första kortet har jag gjort med stämplade/embossade motiv från hÄnglar & Wings (Vintergranar och Snorkigt – Juletid) på akvarellpapper. Bakgrunden är målad med Distress reinker i färgerna Wild Honey och Speckled Egg och stänkt med guldfärg från Gansai Tambis set Starry Colors. Jag, som är en riktig Grinch, fullkomligen ÄLSKAR de nya snorkiga textstämplarna från hÄnglar & Wings – perfekta på ett och annat julkort från mig. Även om julen inte är min favorithögtid så älskar jag att göra julkort.

Såklart inspirerades jag också av bilderna med muggar med heta drycker och knåpade ihop dessa kort:

Stämplarna med koppar kommer från Katzelkraft och textstämplarna från hÄnglar & Wings – stämplat med Altenew Obsidian pigment ink. Bakgrunderna är gjorda med en stencil och distress inks. Alla mina kort har en ram/matta av svart cardstock och är monterade på färdiga kortbaser.

Glöm inte att visa upp om ni inspireras av våra moodboards, genom att tagga oss på sociala medier.
#pyssloteket
#pyssloteketmood

Ha en fortsatt fin Luciadag – ät lussebullar, drick glögg och mys!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar