Hjärtetips

När julkortsstöket äntligen är undanplockat kanske det är dags att börja fundera på allahjärtansdagkort. I alla fall om man är en sådan som brukar skicka den typen av kort. För mig brukar det variera väldigt mycket från år till år, beroende på om jag får feeling eller om det finns något nytt, sött stämpelset till exempel. Men ibland känns det bara så skönt att äntligen få skapa helt fritt efter den långa julkortssäsongen! Hur som haver, här kommer lite inspiration till eventuella allahjärtansdagkort. Om inte annat kanske det blir några ”tänker på dig”-kort, nu i dessa tider när man inte ses så ofta?

 

Till sist vill jag också påminna om att hålla utkik i webbshoppen. Allt eftersom nya kurser sätts ihop av mina duktiga kollegor, så kommer de att synas under nyhetsfliken.

Inläggsförfattare: Caroline

Pyssel är för mig, som nog för många andra, en frizon. En terapi. Håller mig (än så länge?) till kort. Favoritmärken: lite av varje, men nog mestadels Mama Elephant och Altenew för tillfället.

Lämna ett svar