You are straight up magic – shaker tags

Hej allihop. Jag hintade redan för två veckor sedan i mitt förra blogginlägg att jag har gjort ytterligare en tolkning av Karin/Pyzzlots härliga moodboard för januari.

Och nu är det dags. Jag har faktiskt provat något nytt den här gången. Jag har gjort ett par matchande shaker tags. Det vill säga typ ett shaker card men i tag-format.

Till själva tag-formen har jag använt mig av dies från Tim Holtz/Sizzix, Tag collection. Till en shaker tag har jag alltså stansat ut 2 stycken tags och i en av dessa har jag stansat ut en tag i mindre storlek. Jag tror ni fattar, ni brukar vara bättre på sådant här än mig.

Jag inser att jag borde ha tagit foton av hela processen men jag tror att ni ser att jag har inspirerats av molnen i moodboarden och skapat en himmel inuti tagen. Det har jag gjort med olika blå och turkosa Distress Oxides och My Favorite Things stencil Micro Cloud Edges.

Anna har ju tagit in ett nytt dekorationsmärke, Buttons and Galore, som har mumsiga shimmerz och sparkletz som passar perfekt till shaker cards. Dessa har jag tyvärr inte hunnit införskaffa så jag tog vad jag hade, paljetter från Neat&Tangled och Glass Beads från Prima.

Utanpå tagen har jag använt figur- och textstämplar från MFTs stämpelset Unicorns and Glitter. Jag har också valt att förstärka intrycken av himmel med utstansade moln från MFTs dies Puffy Clouds.

Kom ihåg att visa upp det ni skapar om ni precis som jag blir inspirerade av Pysslotekets moodboards. Tagga Pyssloteket på Instagram och/eller lägg upp en bild i vår Snicksnack-tråd i Facebook-gruppen.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar