Blått och vintrigt

Jag är ju ingen fan av vintern, så jag inspirerades av månadens moodboard på mitt eget lilla vis:

Blåa toner i akvarellfärg – distress ink refills är perfekta att göra bakgrunder som denna med och i detta fall använder jag akvarellpapper – min favorit är Canson XL. Det vita stänket har jag gjort med lite utspädd vit akrylfärg. Textstämpeln kommer från hÄnglar & Wings set Snorkigt vinter och den är stämplad på en vimpel utstansad med Lawn Fawns Fancy wavy banners. Som vanligt har jag använt en Fineliner för att rita en ram och sedan monterat på svart cardstock och en färdig kortbas från Anita’s.

Längtar ni efter vår lika mycket som jag gör? Vänta bara tills ni får se nästa månads moodboard… 😉

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar