Älskade färger

Mariannes härliga moodboard för februari fick verkligen igång mig – jag skapade flera alster för jag blev så inspirerad!

Idag tänkte jag visa ett par av dessa alster:

Kort med guldembossad bakgrundsstämpel från My Favorite Things (Number Jumble) och härliga glassar från Lawn Fawns stämpelset Simply Celebrate Summer. Den lilla vimpeln med text är en die från Lawn Fawn – Fancy Wavy Banners heter den och har snabbt blivit en favorit här. Samma die använder jag även på nästa kort här i dagens inlägg.

Motivet har jag färglagt med Copics/Altenew Artist Markers och vit Poscapenna. Texten ”Grattiskramar” kommer från ett hÄnglar & Wings-set som heter Babylycka. Mellan bakgrund och motiv har jag satt en panel av svart cardstock innan jag tejpat fast allt på en färdig kortbas från Anita’s. Jag använder nästan bara en storlek när jag gör kort – 10,5cm x 14,8cm – det är min solklara favorit.

Nästa kort har samma färdiga kortbas – men i naturfärg/kraft. Jag tycker det är så snyggt som bakgrund till lite starka färger som på kortet nedan. Bakgrundsstämpeln från My Favorite Things heter Floating Petals och är färglagd även den med Copics/Altenew Artist Markers. Textstämpeln är från hÄnglar & Wings stämpelset Rak text.

 

För att få riktig höjd på den lilla bannern så stansade jag ut flera stycken och limmade ihop dem – perfekt att använda små spillbitar av cardstock till.

På det sista kortet har jag stämplat med MementodynaNeenah cardstock och färglagt med Copics/Altenew Artist markers. Motiven är från ett av mina absoluta favoritset: Altenew Leaf Canopy – det kommer jag nog aldrig att tröttna på. Jag har också använt stämpel från Altenew Hello Sunshine (de mindre bladen). Vita streck med Poscapenna, svarta streck med Fineliner och så slutligen små ”duttar” med Nuvo Crystal Drops.

Nu hoppas vi att den här kalla vintern snart ger vika och ger plats åt en varm och härlig vår!
(Snacka om att jag får vårkänslor av den här moodboarden!)

Pyssla lugnt!

PS. Glöm inte bort att det finns onlinekurser att gå den 28 februari, 4 mars och 11 april – alla med yours truly, Tettiz! Det finns fortfarande platser kvar på alla tre kurserna och jag hoppas att det finns flera pysselsugna kursdeltagare där ute i vårt land.

 

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar