Dandy Day

Halvvägs in i februari redan och ljuset är märkbart här igen. Idag blir det glada härliga färger inspirerade av februaris moodboard.

Jag gjorde bakgrunder på olika sätt med akvarellfärger som sedan blev till flera kort. Snart är det dags för ett nytt släpp från Lawn Fawn men jag bjuder på ett ”gammalt” favoritset. Det passade perfekt med mina bakgrunder så här när man känner att det finns hopp om en vår och grönska igen. Setet heter som ni kanske redan förstått av blogginläggets titel, Dandy Day.

Jag måste erkänna att jag är SÅ förtjust i dessa möss! De är enkla att färglägga och så roliga att använda. Jag hoppas verkligen på många fler möss i LFs kommande releaser för jag är helt kär i att bygga scener med dem. I skrivande stund har de ännu inte visat en enda bild så…..spänningen är hög här. 🙂

Tyvärr glömde jag helt av att fota bakgrunderna innan jag satte skärmaskinen i dem… men de var varianter med gräs och himmel precis som man ser i de färdiga korten. Den med maskrosfrön embossade jag först och färgsatte med akvarellfärgerna efter. Det går lika bra att göra tvärtom.

Här gick jag bananas med det mesta jag hade i skålen med diecuts från Dandy Day sen tidigare… Grattisdien kommer från Rox och ”från lilla mig” från ett set från hÄnglar & wings som heter Rak Text.

Som ni ser saknas det titlar på korten ovan och det är medvetet från min sida. Jag tänker mig att de kan bli lite olika hälsningar så jag väntar med dem tills jag vet vem som är mottagare. Men det troliga är att jag kommer använda stämpelseten ni ser i första bilden från hÄnglar & wings eftersom det är SÅÅÅ användbara!

Jag är lite crazy och massproducerar gärna när jag ändå är på g som ni ser i ovan bild. När jag ska färglägga med alkoholbaserade markers stämplar jag med memento black tuxedo på Neenah 110 cs med lagom avstånd till varandra så att diesen passar bra när mössen är färglagda och ska stansas ut. Då är det bara att köra på och färglägga olika varianter av möss, gråa, bruna eller vad man föredrar.

Jag har använt följande produkter:

Fick ni lite vårkänslor kanske?!? Åhh jag längtar efter att se vad Lawn Fawn har i sin release, hoppas, hoppas på fler möss!!!!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar