Tänk att vi fick samma tid på jorden!

Hej på er allihop!
Hoppas ni har det bra! Idag bjuder jag på tre kort baserade på papper från Kaisercrafts 6×6 block Magenta, dies från Altenew – Just Leaves – och textstämplarna Fint sagt från Hänglar och Wings.

Jag har väntat ett tag på mina dies men nu tror jag tom att de finns i lager i butiken. Mycket användbara, både ensamma och ihop med blommor!
Här valde jag en papper med diskreta mönster och stasande ut mina blad i svarta och grå toner. Alla papper finns i blocket. Jag stämplade min text på en vit remsa och la till några pärlor med Nuvo Crystal drops.

Det här pappret händer det lite mer på. Jag valde att stansa mina löv i det svarta pappret och dessutom i vellum för att få lite avstånd mellan det brokiga pappret och de svarta löven. Det gjorde stor skillnad när jag testade att montera utan vellum.
Textremsan är vit cardstock monterad på 3d-kuddar för lite dimension. Även här droppade jag små halvpärlor med crystal drops.

Sista kortet ut. Samma princip med en annan text. Tyckte alla tre korten blev helt okej! Vad tycker ni?
Älskar svenska textstämplar! <3

Anitas kortbaser
6×6 block Kaisercraft
Vellum
Nuvo crystal drops
3d-kuddar
Vit cardstock
Stämplar från Hänglar&Wings
Archival Jet black stämpeldyna

Ha det gott så ses vi snart igen!

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar