Med en enkel tulipan…

God kväll! Idag har jag ett kort där jag inspirerats av månadens moodboard som kändes så vårig och glad! Vad passar väl våren bättre än fina tulpaner? Nu fanns det ju tulpaner med i moodboarden också så valet kändes självklart. 

Att jag dessutom mer eller mindre glömt bort Altenews stämpelset Tulip behöver vi kanske inte tala så högt om…

Hur som helst blev det ett kort där jag stämplat en liten bukett med tulpanerna, för att få till det skapade jag masker och stämplade blommorna en i taget, den främsta blomman först och sen vidare “bakåt”.

 

Blommorna och bladen är färglagda med alkoholbaserade markers, liknande Altenew markers som finns i butiken. Bakom motivet har jag en bit ljusrosa cardstock som ram och texten är stämplad på en av diesen från Lawn Fawns Fancy wavy banners. Texten är från Hänglar & Wings set Mer grattis. Sist av allt fäste jag ett par ljusrosa paljetter för lite bling.

Tulpanstämplarna är från ett ganska gammalt stämpelset men skicka ett mail till info@pyssloteket.se och kolla om Anna kan ta hem ett exemplar om du villhöver dem (glöm inte en länk till Altenews sida med produkten).

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

1 reaktion på ”Med en enkel tulipan…

    Marianne

    (25 februari, 2021 kl. 23:10)

    Vad snyggt det blev Therese 🥰🥰🥰 Maskning gör verkligen stor skillnad!!

Lämna ett svar