Pink Fresh Studio – del 1

I lavinen av scrapnyheter, YouTubevideos, instagrambilder och annat som forsar över en är det lätt att missa små guldkorn. Ett sånt guldkorn som i min mening inte fått tillräckligt mycket uppmärksamhet är märket Pink fresh studio som Anna började ta hem för nån månad sen.

PFS gör stämplar, stenciler och dies, som så många andra tillverkare, men jag upplever att de är extra duktiga på produkter som koordinerar, t ex stämplar och stenciler eller stämplar och dies. I det här inlägget har jag valt att lyfta fram stämplarna som Anna tagit hem. De är jättefinurliga i sin beskaffenhet: alla ränder/hexagoner/vilket mönster det nu är kan tas isär och stämplas en och en! Det här bäddar ju för att kunna göra alla möjliga flerfärgade bakgrunder och tekniker.

Till dagens kort har jag använt Pop-out Rainbow. Jag har också filmat en YouTubevideo som visar hur jag gjort kortet nedan, det kanske är lättare om man ser stämpeln ”in action”.

Förutom regnbågen har jag använt dies från Lawn fawn, Puffy cloud borders, och små hjärtan från My favourite things.

Övriga stämplar är Mama Elephants Fly with me och ett gammalt set från MFT, Rainbow of happiness. 

När jag hade stämplar alla ränder så avslutade jag med att embossa dem med ett glittrigt embossingpulver från WOW, Singing in the rain.

Jag har också gjort en bakgrund där alla ränder går i turkos, det är Altenews färger Sea shore som jag har använt.

I en låda snavade jag över die cuts som matchade alldeles utmärkt så det fick bli mitt motiv. Och så en liten snarky text från Tim Holtz – kan det bli bättre?!

Här kommer den utlovade filmsnutten!

Blev du sugen att prova Pink Fresh Studios stämplar? Då har du tur! Från och med nu till och med söndag 28/2 är det 15 % rabatt på just dessa stämplar. Ange koden PINK i kassan för att aktivera rabatten. Erbjudandet gäller endast på nya ordrar och på varor i lager. Happy shopping!

Inläggsförfattare: Gunilla

Pysselnörd vars hjärta klappar lite extra för kortmakeri, tekniker och distress inks.

Lämna ett svar