Mars skiss och moodboard

Hej allihop! Det är dags att välkomna en ny månad i Pysslotekets blogg och det gör vi ju genom att presentera en ny skiss och en ny moadboard att inspireras av.

Jag har valt att inspireras av färgerna i naturen under mars månad som är någonstans mellan vinter och vår, i alla fall i min del av landet. Det är inte längre vargavinter med is och snö överallt men vårsolen har inte heller hunnit väckt grönskan till liv.

Jag har även valt att plocka in påsken som ligger tidigt i kalendern i år, precis i början av april. Så jag tänker att i alla fall ni kortmakare snart är igång med påskkorten, om ni inte redan har börjat.

Jag har även gjort en liten skiss såklart

Det ska bli så kul att se hur ni tolkar skissen och moodboarden! Jag hoppas att ni delar med er av era alster antingen på Instagram med taggen #pyssloteket eller i veckans Snicksnack-tråd i Pysslotekets Facebookgrupp.

Mitt första inspirationsalster på både skiss och moodboard blev ett liten påskkort

 

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar