Tre kort – samma upplägg.

Hej! Idag bjuder jag på tre kort med papper från fantastiska kollektionen Go the Scenic Route som Paige Evans designat.

Jag valde att hålla det så clean and simple som jag bara kunde!

På det här lite småmönstrade pappret valde jag att ha lite vellum bakom ordet ”hej” för att dämpa ner det något. Hej har jag stansat ut med Bold Alphabet från Altenew i ett annat papper ur samma kollektion. Jag valde att stansa ut samma bokstäver i foam och montera ihop dem innan jag fästa dem på kortet.
”Du betyder allt för mig” kommer från Fint Sagt av Hänglar & Wings. Älskar det setet!
Avslutade med lite dekorationer från Buttons Galore. Just dessa kommer från påsen som heter Barefoot Beach.

Här valde jag fjärilar istället. Även här är hej utstansat från ett mer enfärgat papper i samma kollektion. Här fick ordet lite glossy accents över sig. Du fyller mitt liv med färg kommer från samma set som texten ovan.

Älskar effekten med glossy accents!

Sist ut. Samma princip fast här kommer ordet HEJ från Caps Bold Alphabet från Altenew.

Alla bakgrundspaneler har stansats ut med en stitched rectangle die från Lawn Fawn.

Hoppas ni har det bra där ute i vårt avlånga land! <3

 

Kortbaser från Anitas
Go the Scenic Route papperskollektion
Alfabetdies från Altenew
Dies från Lawn Fawn
Glossy Accents
Dekorationer från Buttons Galore
Stämpelset Fint Sagt från Hänglar&Wings

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

Lämna ett svar