Vänner i vått och torrt – Hänglar &wings

Hej!

Idag har jag skapat ett kort med stämplar från Hänglar & Wings. Hönorna kommer från setet Hönsgården och är så otroligt söta och användningsbara. De går att kombinera på så många olika sätt.

Texten kommer från setet Vännskap och även med det setet kan man kombinera ihop på många olika sätt, Jag fastnade för Vänner i vått och torrt.

Jag tycker att bara den lilla enkla saken som att rita några prickar lyfter texten enormt och plötsligt så poppar den. Min favorit penna kommer från Uni-ball.

Jag kan absolut inte hålla mig till stilen cas, även om jag försöker. Det här kortet har jag valt att inte ha så många dekorationer på men lite glossy accent kan man ju inte vara utan. Hönorna har fått en skvätt på näbbar och kammar.

Kortet är ett slimline och har måtten 21×10,5 cm.

 

Varuförteckning:

Stämplar från Hänglar & Wings: Hönsgården

Stämplar från Hänglar & wings: Vänskap

Penna: Uni-Ball

Glossy accent

 

Inläggsförfattare: Sofie Hansson

Jag är en typisk kortmakare som älskar att färglägga stämpelmotiv. Oftast färglägger jag med mina copics eller olika typer av akvareller Precis som alla andra pysselgalningar hittar ni mig troligtvis instängd i pysselverkstaden från morgon till sen kväll

Lämna ett svar