These arms are made for hugging you – kort

Hej allihop! Jag har sett både på Instagram och i Pysslotekets Facebookgrupp att ni redan är några som hängt på och skapat efter mars moodboard. Härligt att se!

Även mina kort idag är inspirerade från denna moodboard, eller i alla fall av färgerna i den.

Jag har redan hintat i Facebookgruppen att jag lekt med kaffe och stenciler, det var när jag skapade dessa kort. Vill ni se hur det gick till när jag gjorde detta så har jag klippt ihop en liten video på detta där ni även får se hur jag skapar korten i detta blogginlägg.  Ni hittar videon på Pysslotekets Youtube-kanal, länken ligger sist i det här inlägget.

Alla stämplar på båda korten kommer från My Favorite Things stämpelset Sweet Safari. Som vanligt när jag färglägger har jag använt Polychromos färgpennor.

Båda korten är monterade på färdiga kortbaser från Anita’s i storleken A6. Utöver stämplarna har jag alltså gjort bakgrunder på gamla boksidor med hjälp av stenciler från Tim Holtz och kaffe.

Jag hoppas ni kan inspireras av videon och fortsätt dela era alster med oss på Pyssloteket. / Susanne

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar