Har’u sett vilka söta stämplar?

Jag har funnit en ny favorit bland alla stämpelmärken – Colorado Craft Company. Har ni sett deras ljuvliga stämplar? Jag har ett par set och idag tänkte jag visa några kort som jag gjort med dessa stämplar:

Stämpelsetet All Weather Friend är så bedårande söt och direkt när jag såg den tänkte jag att jag ville måla det där paraplyet i regnbågsfärger – och så blev det. Här har jag färglagt med alkoholbaserade pennor/markers och därför har jag stämplat på Neenah cardstock med Mementodyna. Ram är ritad med en Finelinerpenna och lite Glossy Accents piffar upp vattenpölar och regndroppar. Texten är från hÄnglar & Wings Fint Sagt stämplad på en banner utstansad med Fancy Wavy Banners från Lawn Fawn. Vita highlights har jag ritat dit med vit Uni-ball Signo-penna.

Jag tänker att dessa kort passar ju bra in på månadens moodboard som Susanne har komponerat, eller hur? Om ni också inspireras av den så får ni gärna hänga på och visa upp era egna alster på Instagram och tagga dem med #pyssloteketmood eller lägga upp bilder i vår veckotråd för allmänt pysselsnack i vår Facebook-grupp.

Även detta kort har stämplar från ett stämpelset från Colorado Craft Company – detta heter Birthday Wishing och ser i skrivande stund ut att vara slut i butiken, men skulle du vara sugen på det så är det bara att maila till anna@pyssloteket.se och be henne beställa hem till dig.

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Har en och annan livesändning och är förtjust i kluriga utmaningar.

Lämna ett svar