Flygande kaniner från Whimsy stamps

Har helt kärat ned mig i några set från Whimsy stamps. Den senaste kärleken är Bunny balloons från Whimsy stamps. Jag vet att den har några år på nacken (kom 2018) med en uppföljare Bunny balloons 2 som kom 2019 men det spelar ju inte så stor roll när de släpptes, bara man diggar dem. Whimsy stamps finns numera i butiken, maila till Anna om det är något du hittar hos Whimsy Stamps som du skulle vilja ha.

Jag gjorde en hel kavalkad med kort så fram med kaffekoppen för här blir det bildtungt *smile*:

Första kortet ut är ett slimline kort gjort med en die från Whimsy stamps som heter Slimline Waves die. Att det just är vågor behöver man ju inte dra så stora växlar på, tycker det fungerar att använda till andra typer av motiv också. Dien är utstansad i vanlig vit cardstock som jag sedan har använt en mini ink blending tool och en uppsjö av mini Distress ink i regnbågens färger; Picked raspberry, Wild honey, Mustard seed, Twisted citron, Peacock feathers och Wilted violet. Har ni förresten sett att Ranger/Tim Holtz nu även släppt ”domed foams” som komplement till de vanliga platta? I och med att de är rundade ska det tydligen göra ink blendingen enklare, jag ser mycket fram emot att testa. De är på väg till butiken och kommer inom kort finnas i sortimentet.

Jag blendade varje panel för sig och monterade sedan tillbaka dem i ramen. Det rosa pappret under är ett mönsterpapper från ett äldre Lawn Fawn 12×12 papper.

Kaniner och ballonger är färglagda med vattenfärgspennor och en vattenpensel. Texterna är heat embossade med Rangers Gold embossingpulver och sedan utklippta.

Kortet är sedan blingat med diverse paljetter och clear droplets.

Texterna är monterade på lite 3D foam tejp för att få lite extra lyft.

Allt är limmat med Lawn Fawns glue tube. När vi nu har värmt upp med lite regnbåge så tar vi nästa omgång kort.

Kaninerna är stämplade med Versafine Onyx black ink och sedan färglagda med vattenfärgspennor och en vattenpensel. Panelerna skar jag sedan ut med en Stitched rectangle från Lawn Fawn och monterade på ett kort där jag använt mönsterpapper från Lawn Fawns Sunshine Remix 6×6 block. Jag lånade designen från några snygga kort jag såg av DT-Babsan. Tyckte det var snyggt att inte färglägga hela panelen utan endast runt motivet.

Nästa kort ut är ännu lite enklare. Här har jag igen stämplat kaninerna med Versafine Onyx black inkStrathmore Bristol Smooth papper och färglagt med vattenfärgspennor och en vattenpensel. Panelerna är sedan utskurna med Wonky Stitched Rectangle från My Favorite Things, en av mina mest använda dies, älskar stygnen på denna. Panelerna är sedan monterade direkt på blå kortbaser gjorda av ett blått 12×12 papper.

Vi måste ju avsluta som vi började med lite regnbågigt. Kaninerna är gjorda på precis samma sätt som ovan och utklippta med sax. Bakgrunden är gjord med en av My Favorite Things stenciler som heter Cloud. Stencilen har moln på 4 sidor som man enkelt kan snurra runt och få olika molnformationer på sin design. Jag har använt Distress ink i regnbågsfärger för bakgrunden; Picked rapsberry, Wild honey, Mustard seed, Twisted Citron, Peacock feathers och Wilted Violet. Avslutade med några paljetter. Har ni sett de snygga som kommit in nu från Buttons Galore? Panelen är sedan monterad på en ram gjord med Lawn Fawns Outside in Stitched Scalloped Rectangle i Bazzills Kraft cardstock.

Håll nu ett öga på vår Facebook-grupp då det inte är många dagar tills CC:n drar igång. Vi har redan en uppvärmningsutmaning igång där du skapar utefter en ”bingobricka”. Kolla in den nu med en gång 🙂

Inläggsförfattare: Marianne

Kortmakare med passion för "ink blending" och små söta djurstämplar. Smått besatt av allt Lawn Fawn och kan inte hjälpa att köpa söta mönsterpapper, bara för att ha dem hemma att klappa på.

Lämna ett svar