Påskiga tags

Hej allihop! Hur går det med förberedelserna inför påsk? Är påskkorten färdiga och de hemmagjorda dekorationerna utställda? Själv så brukar jag inte göra så mycket till påsk, precis som alla högtider så är det maten som tar upp mest plats. Älskar att det även blir ett par extra dagar ledighet och ser mycket fram emot Pysslotekets CyberCrop som börjar i samma veva.

Även om jag inte har fokus på påsk i mitt skapande så brukar det bli något kort eller två, främst för att få använda alla fina påskrelaterade stämplar som finns. Så idag har jag skapat ett par tags med de fina hönorna i hÄnglar&Wings set Hönsgården.

Eftersom det fortfarande är mars så har jag även inspireras av vår, för denna månad bruna, moodboard. Inte bara utav färgerna den här gången utan även påsktemat och kvistkransen som här skapad av sytråd istället.

Av någon anledning så skapar jag gärna i par när jag gör kort och tags. Jag vet inte varför men det känns bra att skapa två samtidigt med samma material. De blir oftast inte exakt lika men de matchar varandra väldigt bra.

Själva tagen har jag skapat av härligt mönsterpapper från Craft Consortium och Dies från Sizzix och Tim Holtz, Stacked Tags. Och som jag nämnt tidigare är hönorna från hÄnglar&Wings. De är färglagda med Polychromos färgpennor.

Övriga saker i lagren under motivstämplarna är bland annat de papper som jag gjorde i mitt förra blogginlägg, när jag använde kaffe tillsammans med stenciler. Där finns också cheese cloth, tissue paper samt löv utstansade i vellum med Altenews Just Leaves.

Som avslutning stänkte jag också med utspädd akrylfärg, denna gången valde jag vit.

Är du pysselsugen tycker jag absolut att du ska bege dig till Pysslotekets Facebookgrupp och delta i vår CyberCrop som kommer pågå där mellan 1a och 18e april. Ett hett tips är att titta in redan nu för vår uppvärmning är redan igång.

Inläggsförfattare: Susanne

Susanne här! Vem är jag? En scrappare såklart i alla format och storlekar och mönsterpapper är min stora förälskelse. Extraknäcker dessutom inom andra delar av vår underbara hobby såsom kortmakeri, art journaling, mixed media, ATC, PL, planners och så vidare...

Lämna ett svar