Solsken, solsken hela dan!

Jag behövde göra ett tackkort för en gåva i form av fantastiskt fina hemstickade sockor och väldigt lägligt landade några förbeställningar från Lawn Fawns senaste släpp i min brevlåda, nämligen Sunburst Backdrop och Magic Messages.

DT-kollega Thérese visade båda i sin haul i fredags och även Pyzzlot-Karin hade köpt Sunburstdien såg jag i hennes haul i går! Missade du deras hauls i helgen så finns de sparade i Pysslotekets facebookgrupp under taggen hauls.

Om du inte redan är med i gruppen är det ett hett tips att bli det! Snart händer det mer grejer där minsann… 🙂 Stay tuned!

Jag stansade ut Sunburst Backdrop i akvarellpapper sprayade vatten och tryckte sedan ut droppar med färg från mina Watercolor Brushmarkers från Altenew i olika gul-oranga nyanser för känslan av solsken. Dessa markers förbeställde jag av Anna det är inget som finns i ordinarie sortiment. Jag flyttade lite på färgen med en pensel och mer vatten tills jag blev nöjd. Torkade med fönen och plockade upp lite mer färg som råkat hamna på underlaget, torkade igen.

Skar ner den att passa Anita’s kortbas men först slätade jag till den genom att köra den fram och tillbaka i ett vikt kopieringspapper i min Big Shot. Det är ett superbra trick för att släta till papper som blivit buckliga av vattenmedier.

Hade några redan urklippta och färglagda blommor från Altenews set Poppy Garden (som jag förbestställt) liggandes på pysselbordet. De är först embossade med guldpulver på Canson akvarellpapper och sedan färgsatta med samma markers om jag färgade in bakgrunden med innan jag klippte ut dem.

Valde att behålla cirkeln som blir utstansad i mitten av Sunburstdien clean utan färg och stämplade helt enkelt bara tackstämpeln från Magic Messages med Versafine black onyx. Fäste blommorna på basen och cirkeln monterades på foam för att få lite höjd innan den fästes över det hela.

Tack för titten! Hoppas vi ses i vår CyberCrop!

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar