You make me happy!

Hej!

Nu börjar det äntligen bli vår även i min landsända och jag har precis sett årets första fjäril. Det gör mig så glad och vårkänslorna sprider sig i hela kroppen! Den lilla fjärilen gav mig inspiration till dagens kort och jag började med att stämpla fjärilar huller om buller på ett papper. Alla stämplar till dagens kort kommer från Lawn Fawns stämpelset Butterfly kisses.

Lite terapijobb blev det men för att göra det lite enklare för mig själv så fick alla lika fjärilar samma färg, det är fem olika fjärilar. Som det syns på de här bilderna har jag inte stämplar supernoga så där det fattas lite färg har jag som sista steg fyllt i med en svart penna. Jag visste inte hur stort kortet skulle bli när det var klart så jag stämplade betydligt fler fjärilar än vad jag kom att behöva. Men det betyder att jag redan har ett färdigt bakgrundspapper till en annan gång.

Den lilla räven är ju helt underbar! Jag klippte ut honom med sax då jag redan stämplat håven i hans händer men såklart finns det matchande dies till så om man vill behöver man inte klippa. Räven är fäst med 3-d kuddar.

Blommorna och gräset  maskade jag ihop.

Såhär blev mitt färdiga kort som har formatet 15×15 cm.

Kram Sofie

VARUFÖRTECKNING:

Stämplar: Butterfly kisses från Lawn Fawn

Dies: Buttrefly kisses från Lawn Fawn

Inläggsförfattare: Sofie Hansson

Jag är en typisk kortmakare som älskar att färglägga stämpelmotiv. Oftast färglägger jag med mina copics eller olika typer av akvareller Precis som alla andra pysselgalningar hittar ni mig troligtvis instängd i pysselverkstaden från morgon till sen kväll

Lämna ett svar