Ursöta sjöjungfrur från Whimsy Stamps

Hallojsan!

Idag har jag två kort som är lika varandra men går i olika färger, ett i grönt/turkost och ett i rosa. Båda korten har motiv från Whimsy stamps som är färglagda med alkoholbaserade markers. Stämpeln heter “Shelley” och måste förbeställas om du vill ha en egen. Jag är helt kär i stämplarna de har som designats av Sylvia Zet, så himla söta!

 

Bakom motivet är det ett papper från Pink paislees paper pad Bloom street och texten kommer från hÄnglar & Wings stämpelset Vänskap.

Inläggsförfattare: Therese

En mångpysslare som snöat in på papperspyssel, främst kort men ibland även LO eller ATC. Kan inte leva utan sin Big Shot och älskar allt som glittrar. En stil som varierar från lite för mycket till CAS men nästan alltid färgglatt! Favoritmärken: Lawn Fawn, MFT och Hero Arts.

Lämna ett svar