Dags för te party!

Hej!

Idag är det mitt sista inlägg här på Pysslotekets blogg som gäst designer, tack än en gång för äran att bli utsedd till årets pappskalle. En av de bästa saker som jag vet är att dricka te och äta scones så idag bjuder jag på ett riktigt teparty med stämplar från Colorado craft company.  Stämpelsetet heter tea time fun.   Visst är mössen bara så söta!

Kortet är gjort utan några egentliga dekorationer, lite lite stickles på sockret räknas nästan inte.

Jag började med att stämpla upp stämplarna på post-it lappar och klippte ut. Sedan stämplade jag upp mitt motiv och maskade med mina post-it lappar för att skydda motiven medans jag färgade in bakgrunden.

Efter att jag maskat motivet tog jag hela post-it lappar och delade av motivet så att jag skulle få ett golv till mössen. Golvet färgade jag in med en grå dyna.

Väggen blev slutligen rosa.

När bakgrunden var klar återstod bara det roliga att färglägga.

Många kramar och tack från mig, Sofie

VARUFÖRTECKNING:

Stämplar: Te time fun från Colorado craft company

Inläggsförfattare: Sofie Hansson

Jag är en typisk kortmakare som älskar att färglägga stämpelmotiv. Oftast färglägger jag med mina copics eller olika typer av akvareller Precis som alla andra pysselgalningar hittar ni mig troligtvis instängd i pysselverkstaden från morgon till sen kväll

Lämna ett svar