Draken och ugglan

Katzelkraft gör underbara, knasiga, tokiga stämplar och jag har ett antal i min ägo, så idag tänkte jag visa ett par kort med stämplar från seten Les Chouettes (ugglor) och Dragon. Båda korten är färglagda med alkoholbaserad pennor Neenah cardstock (110lb).

Båda korten har en kortbas av cardstock och jag har använt svart Fineliner och vit Signopenna för att göra lite detaljer – de två pennorna använder jag till nästan varje kort jag gör. På kortet med ugglan har jag stansat ut hej med Altenews Bold alphabet die i röd cardstock.

Clean & simple – precis som jag älskar att skapa!

Pyssla lugnt!

Inläggsförfattare: Tettiz

Älskar att få färgkladdiga fingrar! Favoriten är gult, men jag skapar i de flesta färger. Gör kort, skapar i mina art journals, pillar med ATC - pysselperiodare med stor kärlek till akrylfärger, fågelmotiv och handskrivet. Till vardags lärare och håller även kurser för Pyssloteket (just nu online) bland annat kortmakeri, art journaling till ATC-skapande. :)

Kommentera