Tall Tale

heter ett för mig nytt stämpelset från Altenew som jag föll för direkt när jag såg det! Tänkte inte så mycket på slimlineformatet utan föll på självaste boktemat. Jag älskar att läsa så detta passar mig perfekt. Jag tänkte mig det till bokmärken eller kort till likasinnade vänner.

Först ut några monokromatiska kort med en accentfärg passande för månadens moodboard. Jag älskar faktiskt att skapa monokromatiskt!

Lite har jag kanske fuskat idag för bokläsaren har fått hudfärg och blått i glasögonen men bortsett från det så är faktiskt allt färglagt i samma färgsskala med Altenews Watercolor Brushmarkers.

Eget mönsterpapper genom att upprepande stämpla glasögonstämpeln över kortbasen och beskuren bokhylla för att passa in i kortformatet.

 

Här har jag maskat stämpelavtrycket och på så sätt skapat den högre bokstapeln och flickan på böckerna.

(fråga mig inte hur jag gjorde, det logiska tänkandet kring den här tekniken är verkligen inte min stora talang… Jag fick testa mig fram på kladdpapper haha 🙂

Enbart färglagt och skuggat med samma nyans brushmarker. Accenten fick bli röda hjärtan utstansade i metallic cs.

Egen bakgrund genom upprepat stämplad bokstämpel, skuggade bakom det utklippta med samma nyans som jag stämplat med och inkblending tool så ock runt kanterna.

 

Här kommer några bonuskort i regnbågstema med samma stämpel:

Hoppas du orkade scrolla till slutet det blev några bilder…  🙂 Nästa gång vi ses här kommer ett par monokroma AJ-uppslag. Stay tuned!

 

 

 

Inläggsförfattare: Karin

Nollåtta i Värmlandsexil sedan många år som inte kan vara utan färg, former och mönster. Skapar allt ifrån PL, kort, LOs till mixed media och artjournals. Har en faiblesse för cirklar. Inspireras av nya produkter och shoppar i ärlighetens namn nog mer än jag skapar.

Lämna ett svar