Jag tar mig friheter!

Jag tycker det är dags för ett bra erbjudande. Så från och med NU till söndag den 16:e maj kl. 23,59 kommer det vara 20% rabatt på alla stämplar från Katzelkraft! Passa på!
Jag bjuder på lite inspiration från några av mina favoriter. 😀
Alla stämplar är stämplade på akvarellpapper med Versafine Onyx Black och sedan har jag färglagt med akvareller från Altenew.

Här har jag använt stämpelseten Les Bandalettes och Les Prehistoriques. Stämplat. Texten är från MFT och setet Anything but basic – B-day wishes. Jag embossade texten med vitt pulver på svart cardstock.

Här har jag använt samma stämpelset som kortet ovan.

 

Även här är samma set men här kompletterade jag med stickers från Timpans small talk.

 

Samma som ovan. =)

 

De här knasiga hundarna (?!) kommer från setet Led mordants.

 

Den här skylten hoppas jag kan leda till att vi faktiskt slipper reklamen… 😉 Stämpeln kommer från setet Les Humanoïdes.

Les Bandalettes igen!

Den här sköningen kommer från Les Mordants. Avskräckande? 😉

 

Slutligen porträtterade jag delar av designteamet? Les Mordants och Les Prehistoriques är seten jag använda här. Texten kommer från timpans small talk snarky. 🙂

Hoppas jag inspirerade lite, missa inte det fina erbjudandet nu!

Ha en fin dag allihop! /Malin

 

Jag har använt:
Stämplar från Katzelkraft
Akvarellfärg
Akvarellpapper
Timpans stickerbooks
Kortbaser
Uni-pin fineliner
Film strip die från Mama Elephants Slim Film City
Dien på de första korten som ser ut som en polaroidbild är ett äldre set med dies från Lawn Fawn. som heter Selfie Frames. Det är inget Anna har hemma men vill man att hon tar hem så är artikelnumret LF1432.

 

Inläggsförfattare: Malin

Pyssel för mig är avslappnande och rogivande! Vissa perioder pysslar jag massor, andra inte alls. Har sambo, tvillingar, otäckt många akvarellpaletter och massor av dammråttor... Kan inte vara utan Lawn Fawn, copic markers, distresser och dies och vattenfärger och colorado craft och stenciler och...och.. och... ja ni känner nog igen er! ;)

1 reaktion på ”Jag tar mig friheter!

    […] Gillar man inte stenciler eller slimline så kanske man gillar Katzelkraft? Malin har dristat sig till att göra ett erbjudande medan chefen är ledig – 20 % rabatt till och med söndag! Ingen kod behövs, rätt pris syns i kassan. Du kan läsa mer, och bli inspirerad, HÄR. […]

Lämna ett svar