Fyra godbitar från Katzelkraft

Idag är sista dagen med den fina rabatten på Katzelkraft stämplar. Katzelkraft är definitivt ett av mina favoritmärken. Jag gillar att de inte är så gulliga. Utan roliga, ibland kufiska figurer. Det finns också coola bakgrundsstämplar att spana in.

Så missa inte: 20% dras av i kassan (dvs rätt pris syns i varukorgen) ända fram till midnatt, idag söndag. Skynda fynda med andra ord!

Så här är några one layer cards med några av mina nyare favoriter. Bakgrunderna har jag gjort med Gelli Plate och Distresser både vanliga Ink Pads och Oxides.

Här har jag använt ugglan från setet Les Chouettes tillsammans med en kransstämpel Winter Wreath från My Favorite Things (beställningsvara) och bladstencilen Leaf Burst från Altenew.

Här har jag använt pennorna från setet Les Mourdants och gjort ögon med Nuvo Crystal Drops. Texten är från Lawn Fawns ministämpel Color my World (slut just nu men finns annars här) och stencilen Bubble Wrap från Altenew.

Här har jag använt singelstämpeln Flamingo tillsammans med bakgrundsstämpeln Halftone Round och stencilen Sunrise Radiating från My Favorite Things. Textstämpeln är från Hänglar&Wings från arket Snorkigt #7.

Här har jag använt svamparna från Whimsy Mushroom tillsammans med den lilla musen från My Favorite Things Dandelion Wishes (inte i lager just nu men Lawn Fawns Dandy day är ju väldigt lik). Stencilen i bakgrunden är Laurels från Prima. Stenarna är Pebbles från TCW (beställningsvara).

Se till nu att klicka hem dina favoriter innan dagen är slut!

Inläggsförfattare: Karin Å

Att skapa med stämplar, dies, färg och stenciler... frågan är om det är en hobby, en terapi eller ett galet beroende. Haha! Jag skapar mest kort, men även art journal-sidor och mini-album. Jag gillar olika stilar, att prova nya grejer och att köpa allt jag villhöver! ;-P

Lämna ett svar